måndag 10 maj 2010

Accessora!




Känner du till webbsidan Accessorà?
Accessora är en online butik där du hittar allt från smycken, smink till väskor i alla märken och märken du inte hittar i vanliga butiker. Denna webbsida inriktar sig åt kvinnor från 19 årsåldern.
Hos Accessora hittar du ett noga utvald sortiment av skönhetsprodukter :hudvård smink och parfym. Accessora har fukos på erbjidanden och en bra mix av accessoarer och skönhetsprodukter.
När du handlar parfym så kan du också provdofta genom att beställa en provdoft hem. du kan beställa din parfym i den storlek du vill ha.

Butiken grundades av Anika Westman våren 2005.

När du handlar för mer än 600:- så får du gratis frakt
Du får 14 dagars ångerrätt
Leveranstid är 3-5 dagar
Accessora är en webbsida som lever upp till trygg E-handels krav.

Alla deras priser är givna i SEK inklusiv 25% moms .Accessora reserverar sig för eventuella felskrivningar.
För att göra din beställning på accessora måste du vara över 18 år. vid frågor så kan du alltid kontakta accessoras kundservice.
Du kan även chatta med accessoaras kundservice.
De har en butik i Fleminggatan , Stockholm deras öppet tider är
Mån- Fre 11: -18:30
Lör 12- 16:00
Betalningsätt

* Du kan betala genom att få hem en faktura efter 30 dagar, du kan även delbetala ditt köp.
*Elektroniskt faktura : en e-faktura skickas till din e-postadress. betalning i förskott inom 30 dagar. inga avgifter tillkommer
*postförskott : du hämtar och betalar ditt paket på posten (postförskottavgift går på 59 kr)

Personligen tycker jag att deras hemsida är mycket fräsch och lätt att hantera. mycket fina smycken väskor mm Du kan alltid ringa och fråga om hårvård och make up. kontkaktperson är Annika Westman på webben står hennes e-post där du kan maila henne.

Om jag ska vara ärlig så hade jag ingen aning om webbsidans existens och hade inte hört talas om de förens jag sökte på google. Jag tycker att deras svaghet är reklam! det negativa är att de borde ha fler butiker utsprida i landet för det skulle nog ha en bättre möjlighet att tillväxa. Annars så tycker jag att webbsidan är mycket bra !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar